Nederlands English Français
Heet van de naald : Pro-Man is op zoek naar freelance medewerkers ter ondersteuning in de vele projecten.

Pro-Man : your partner in project management & safety consultancy.

Pro-Man bvba is een jong bedrijf opgericht in 2005 actief in de sector technische dienst- en adviesverlening aan bedrijven. Dit advies is gebaseerd op vele jaren ervaring van de zaakvoerder in zowel binnen- als buitenland.De dienst- en adviesverlenende activiteiten van Pro-Man bvba situeren zich zowel in de studie, engineering, veiligheid, aanleg als surveilleren van ondergrondse en bovengrondse constructies (pijpleidingen, waterbouw en kabels).

De specialisatie van Pro-Man bvba ligt binnen het domein van de Pijpleidingen voor het transporteren van producten zoals olie, aardgas en industriŽle gassen.

Pro-Man Bvba treedt als partner op bij de realisatie van uw projecten en objectieven waarbij een praktische, deskundige, pragmatische en resultaatsgerichte aanpak gehanteerd wordt. Pro-Man bvba werkt onafhankelijk, flexibel en efficiŽnt.

Pro-Man New Energy : bijdrage tot een beter milieu.

Pro-Man heeft een missie, ook als het het algemeen belang aangaat. Daarom werd de nieuwe afdeling ´Pro-Man New Energy´ opgericht. Deze afdeling kan U adviseren in de ontwikkeling en realisatie van projecten in hernieuwbare energie.

© Pro-Man bvba 2008 - Webdesign by ARCTAS - disclaimer